Tamins, uw verzekeringspartner voor iedereen

Our Blog
e70263fd-f504-4aac-acea-0105ff1b2577-w

Brussel, 01 juni 2024: Tamins, de nieuwe verzekeringsmakelaar in Brussel, mikt op een gevarieerd cliënteel, van particulieren tot zelfstandigeninclusief KMO's en grote multinationals.

Met een inclusieve klantenbenadering wil Tamins tegemoet komen aan de verzekeringsbehoeften van alle segmenten van de Belgische samenleving. Of je nu een particulier bent die zijn gezin en bezittingen wil beschermen, een zelfstandige of KMO met specifieke professionele verzekeringsbehoeften, of zelfs een groot bedrijf dat op zoek is naar een uitgebreide wereldwijde dekking, Tamins is er om je oplossingen op maat te bieden.

"Onze klantenportefeuille is divers, van particulieren tot grote multinationals," zegt de Managing Director van Tamins. "We geloven sterk in het belang van een persoonlijk aanbod voor onze klanten. om te voldoen aan de unieke behoeften van elke klant, ongeacht zijn omvang of activiteitensector.

Particulieren kunnen profiteren van een uitgebreid assortiment schadeverzekeringsproducten, waaronder gezins- en huisdierenverzekering, motor-, woonhuis- en zorgverzekeringontworpen om hun gezin en vermogen optimaal te beschermen. Voor zelfstandigen en KMO's biedt Tamins gespecialiseerde oplossingen zoals beroepsaansprakelijkheidsverzekering, wagenparkverzekering en nog veel meer.

Als betrouwbare verzekeringsmakelaar werkt Tamins ook samen met grote bedrijven en multinationals om te voorzien in verzekeringsprogramma's op maat, aangepast aan de complexe behoeften van internationale handel en risicobeheer.

Ga naar de officiële website van het bedrijf om te ontdekken hoe Tamins aan jouw verzekeringsbehoeften kan voldoen: https://tamins.be Ons toegewijde team staat klaar om je in elke fase van je verzekeringstraject te ondersteunen, van het eerste adviesgesprek tot het doorlopende beheer van je polissen.

Over Tamins :

Tamins is een verzekeringsmakelaar die oplossingen op maat aanbiedt voor al zijn klanten, van particulieren tot grote bedrijven. Met zijn komst naar Brussel zet Tamins zich nog meer in voor de diversiteit van de Belgische samenleving door producten en diensten aan te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elk individu.

NL
×