Welke bedrijfsverzekering is geschikt voor jou en je sector?

Our Blog
pexels-watorious-2381463

Welke verzekering beschermt je nieuwe bedrijf?

Een uniek dekkingspakket op maat van uw behoeften.

ONTDEK ONZE OPLOSSINGEN

Je bedrijf is aanzienlijk gegroeid en het is cruciaal om je professionele verzekeringsplan te updaten om de veiligheid van je activiteiten te garanderen. In een turbulente omgeving is het essentieel om een stapje terug te doen en ervoor te zorgen dat je het juiste verzekeringspakket hebt om je bedrijf voor de lange termijn te beschermen.

Verplichte beroepsverzekering, essentieel of geruststellend

Afhankelijk van je activiteitensector en je specifieke behoeften zijn er, naast een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, verschillende soorten verzekeringen die je kunnen helpen om te gaan met de onverwachte dagelijkse problemen van een bedrijfseigenaar.

Uw werknemers verzekeren

Als je net je eerste werknemer hebt aangenomen, is het verplicht om een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten, die de kosten voor gezondheidszorg dekt bij een ongeval op het werk. Bovendien moet je als hoofd van je bedrijf ook een professionele ongevallenverzekering overwegen die je 24 uur per dag dekt bij een ongeval op het werk of thuis.

Uw mobiliteit garanderen

Als je een voertuig of wagenpark bezit, is een WA-autoverzekering verplicht om schade aan derden te dekken. Je kunt ook overwegen om een uitgebreide autoverzekering af te sluiten voor een completere bescherming.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: bescherm uw bedrijf

Als je gebouwen openstelt voor het publiek, is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vaak verplicht om slachtoffers te vergoeden in geval van een explosie of brand. Voor bepaalde gereglementeerde beroepen, zoals intellectuele diensten of de bouwsector, is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht om de gevolgen van nalatigheid of onachtzaamheid te dekken. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is ook sterk aan te raden om je te beschermen tegen schade die je tijdens het zakendoen aan derden toebrengt.

Streef naar volledige bescherming

Naast verplichte en essentiële verzekeringen kun je ook andere verzekeringen afsluiten om extra zekerheid te bieden. Verzekering juridische bescherming zal je verdedigen in geval van een geschil en de kosten van bemiddeling en juridische verdediging dekken. De verzekering brand is essentieel om verliezen te dekken zoals brand, waterschade, gebroken ruiten, enz. Je kunt ook diefstal om de inhoud van je gebouw te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Tot slot bedrijfsschadeverzekering compenseert de financiële gevolgen van een onderbreking of vertraging in uw bedrijf als gevolg van een verlies dat wordt gedekt door uw brandverzekering.

Sluit een verzekering af die is afgestemd op je bedrijf en je persoonlijke situatie, dankzij het advies van je Tamins makelaar. Zij helpen je bij het samenstellen van een verzekeringspakket op maat. www.tamins.be

Neem voor meer informatie contact op met je Tamins makelaar op info@tamins.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NL
×